Home

Diensten

Mechanische ventilatie

WTW systeem

Prijzen onderhoud

Onderhoud's contracten

Links

Contact

facebook

Ventilatie service

Bent u op zoek naar een professionele ventilatie service, waar u altijd terecht kunt voor de meest uiteenlopende diensten en producten op het gebied van ventilatiesystemen? Dan bent u aan het juiste adres bij VEMU Diensten, uw ervaren ventilatie service. Wij bieden u diensten aan op het gebied van onderhoud, reiniging en montage van verschillende ventilatiesystemen. Uiteraard kunt u voor het oplossen van storingen ook altijd bij onze ventilatie service terecht.

De diensten van onze ventilatie service

U kunt voor de meest uiteenlopende diensten en producten bij onze ventilatie service terecht. Zo bent u bij VEMU Diensten ventilatie service van harte welkom voor het laten uitvoeren van onderhoud, reparatie en vervanging van alle MV en WTW systemen, het laten vegen van deze systemen en van natuurlijke ventilatiekanalen (met uitzondering van schoorstenen van houtkachels en ketels) en voor het inmeten en inregelen van ventilatiesystemen, maar u kunt ook bij onze ventilatie service terecht wanneer u materialen en onderdelen voor alle merken MV en WTW units nodig heeft. Wij werken zowel voor particulieren als voor grote ventilatietechniekbedrijven en andere ondernemingen.

Contact

Wilt u gebruik maken van de diensten van een professionele ventilatie service? U kunt altijd een beroep doen op de ervaren medewerkers van VEMU Diensten. Tevens kunt u een onderhoudscontract afsluiten voor optimale en zeer betaalbare ventilatie service. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten? Stuur dan een mail naar info@vemudiensten.nl of vul ons online contactformulier in.